Tuesday, November 8, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh ...





Faktor penyertaan:

  1. Nak sukat saiz tapak tangan Scdha Sein - sebab SS cakap FM ni hampir sama saiz ngan tapak tangan dia.
  2. Nak sukat ketebalan dan kekebalan FM ini yang didakwa "dikukus sempurna" - gittew.
  3. Esok hari jadi en.Abah. So en.Abah ni - setiap kali SJM dan SSS anto ufti - mesti en. abah yang buka peti surat tu. En. Abah pesan "Lenkali pesan kat kawan-kawan blogger - jangan lupa anto untuk abah sekali" - hahahaha... pulak dah ... Harap-harap ada luck untuk en.Abah.
  4. Sebab MAK - tag I ... hahahaha .... saja lah I nak tunjuk semangat kesukanan (sporting) di situ.
  5. Both of them are Kakak Kawasan - nanti kena bayar royalti lak bila cedok info travel kat belog diaorang kalau tak join. Hahaha.
  6. Join belog diaorang ni merapu kerapu - penawar menghilangkan stress.  Hahaha...
  7. As blogger we support each other - tag line SS.
Okay dengan pesanan ...

I nak menang - walau I tahu peluang I nipis tipis kempis - sebab I bab-bab random ni ... jarang yang ada luck ... huhuhu... tapi siapa tahu kan ... kih kih kih ...  Tapi kalau I menang ... I nak pilih FM mana I nak - aci tak ... hahaha... menang belum tentu - berangan dah pasti ... 

Okay uols - jemputlah join ... meh I tag reramai ...



@loves_nhhas

53 comments:

  1. Manalah tau menang kan..as a anti-China nih kita tak hate FM dia...tak dapek gi China dpt FM pun kira aci la kan

    ReplyDelete
  2. Haa gituuu..barulah meriah dgn sporting blogger nih dan bersukan jari aje taip entry..;;))

    ReplyDelete
  3. all the best ;D

    kita pun join jugak. ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat mommy cici...

      2nd on the list tau..

      good luck tau

      Delete
  4. Macih adik kawasan sudi join! Akak kawasan dh lama follow adik kawasan tau..ingat lg x before u pegi okinawa 😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...

      tau ... i went there ngan ur opismate kan kan kan ... hihihi

      Delete
  5. Kalau blog kerapu merapu tu SS kalau blog skema rama2 SJM 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay kita namakan dia "KERAMA" ...

      Delete
  6. Terima kasih join tapi kenapa x drop link entri ni kat ruang komen sis JM..nak masuk dlm list tp no 31 dah ada org punya

    ReplyDelete
  7. Kih Kih Kih... Kakak kawasan gelak guling baca entry ini... Nak sukat tapak tangan katanya... Kaki mahu? kah kah kah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp sapa suh guling-guling. ada alas toto tak?

      sukat kaki - kena bagi FM saiz kaki lah ... amacam

      Delete
  8. Tapi jangan lupa drop komen kat blog Jay Emm... Supaya Cik Manisah ada rezeki juga untuk di follow oleh peserta lain dan menambah kenalan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayo... Buat apa nak tunggu 101... List terawal lagi bagus... Mungkin ramai yg boleh juga follow cik manisah...

      Delete
    2. kih kih ...
      blog i tak best lah ss... tak de org nk follow

      Delete
  9. Terima kasih sokong kami kalau x menang GA ni pun u akan dpt habuan dari sis JM..tp kena tggu dgn sabar ye ada habuan nya 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 lah habuan tu berupa handbag Gucci dari shanghai...

      pretty plis plis plis

      Delete
  10. Setakat FM yang masih ada ditangan ni... Insyllah kukuh sempurna... Tak tahu lah... Kot dah sampai ke tangan POSMEN... Jadi bijih timah kepal pulak... kah kah kah....

    ReplyDelete
  11. Apa apa pon... SS ucapkan terima kasih kepada Mak... Kerana berjaya membuat Cik Manisah dalam keterpaksaan... Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kepada Cik Manisah ku sayang... Kerana... Join GA ini... Semoga ada rezeki buat En Abah dan Puan Ibu... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kena bagi 2 lah kalau macam tu ...

      kih kih kih...

      Delete
  13. Assalamualaikum Nhhas..oo nhhas..mana tuan umah nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ...

      jemput jemput naik ...

      buat macam umah sendiri

      Delete
  14. Replies
    1. kih kih ... ni tahniah in advance ni

      Delete
  15. Replies
    1. kalau menang share k. kerat 2

      hihihihi

      Delete
  16. Kalau tak dpt mintak aje kat JM atau SS seketul

    Emmm.. kena tag lagi aduh..duh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ... sorry akak... saja suka2...kalau free jemputlah join

      Delete
  17. akak pun ado jugo..nk join tapi dh tk tau nk tag sapa..suma dh join..huhu..

    ReplyDelete
  18. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 124. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. mrs fuzy ... goodluck juga tau..

      kalau menang - kerat dua kita share k FM tu.

      kihkihkih

      Delete
  22. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  23. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  24. Salam..hai singgah sini dari GA yang sama..done follow sini..good luck
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)