Thursday, November 8, 2018

Let's Shopping! Lazada's 11.11 Shopping Festival

hydie odie ....

Counting the days to 11.11.18 .... 






Picture source: google




Yesza u got it right 11.11 is the shopping festivals across the country .... And as usual .... Lazada has A LOTTTTT of items in various category to offer.




SIS dah LAMA glerz tak shopping seriously.


Memandangkan dah kalah datathon haritu yang mana hadiahnya merupakan sebiji handphone! (selain cash).... maka sis terpakslah beli sendirikan.


Thanx LAZADA for the Lazada's 11.11 Shopping Festival.


So here 3 items that I wish to have this time!

Let's Chekidout

First and foremost wishlist of the year of course lah handphone yeay!

Tapi nak beli handphone apakah di LAZADA ini.
So jom kita tengok brand phone yang ada di LAZADA ni.
Top 4 brand LAZADA mobile phone is huawei, apple, xiomi and samsung.

Nak Huawei P20 tapi mahai nau sampai RM2.6K

Hmmmm tapi reputasi seller 5 star ratings.
Okay boleh consider lah ea.


Huawei Mate 10 Pro pun looks good



My Wishlist no 2 ialah bag laptop sebab bag laptop dah koyaks

#kesiandiakerjakeras
So dalam bayangan saya nak beli bag ini

SwissGear Laptop Back Pack








Next item in my wish list is : Pressure Cooker

Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60, 

stainless steel pot - Multi Cooker Rice Cooker



Below RM200 .... hmmm boleh consider ni
Or else

Philips HD2136 Pressure Cooker Electric 5.0L 




Okay So that's my wish list for the Lazada's 11.11 Shopping Festival

Click Here to choose yours and make sure you get the best deals ever on 

Lazada's 11.11 Shopping Festival that will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.

Have fun weekend Shopping gals