Wednesday, February 3, 2016

02&03022015 : School Time

02022015 - Hari keenam ...

Kelas dan assignment sahaja ...  malam pun duduk diam-diam buat assignment ... 


Cikgu main core course kiteorang ...
dari Tokyo ...



assignment ... 


first in class group assignment ... 
dua girlfrens tu bukan gred F ... 
Maka ... terpaksalah Khairul menjadi watak "hero" kat sini ...
back up on the assignment.
or... maybe bukan back up - main kick kot...
ha ha ha... 







 view from class ...



Ooooppsss ... ha ha ha... kantoi...
sapa punya MacBook Air ni...
cer teka cer teka ... 

Kelas habis dah pukul 5 petang ...
lari - lari balik hostel untuk solat asar ...
sebab Maghrib pukul 545pm...
time ni sapa tanya soalan kat cikgu ... memang aku rasa nak cepuk-cepuk je.
ha ha ha... 

Balik malam - berehat dan buat assignment ....



03022015 - Hari ketujuh ...


Cikgu Sen Ueno - mengajar 2 hari sahaja ...

Arigatou sensei ...

Poyo sungguh nak menjadi sensei ...

Tak cukup "jari" ... g pinjam stick pak angkat...
ha ha ha...
huda ngan zu memang dikenalpasti suka bergambar secara mengarut ...
alwiz ... ha ha ha...

Curi - curi stick kobi san tu sebenarnya...
kiteorang bodek pow nak stick ni bawak balik ... tapi tak dapat...
ha ha ha...


Lunch ... yummy ...


Sambung kelas petang ... 





Sekali lagi ... hani dan huda... bukan dari gred F...
Maka muhaimin kena pegang watak "hero" masa assignment kali ni...
ehhh tapi sapa yang pegang mic tu...
ayyak... memang dasar suka bercakap ...



geng "bakar nyamuk"



 Malam ... pergi kelas Bahasa Jepun ... 




















Kayu tu memang menjadi idaman kiteorang ...
ha ha ha...

ni lah cikgu bahasa Jepun kiteorang ...

Maka ... Berakhirlah hari keenam dan ketujuh...

#ILoveMyOkinawaFrens

#ThrowBackOkinawaStory

Bersambung ... Insya Allah ... 


Rekod catatan throw back yang lalu :

Hari 18 - I left my love in OKINAWA ... Cintaku tinggalkan di Okinawa ...


32 comments:

  1. assalamualaikum Huda yg tudung pink tu ke hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...

      Ada 2 org tudung pink tu kak...

      Delete
    2. huda yang pakai spek, gigi cantik tu..hehe

      Delete
    3. Gigi cantik katanya....
      Komen ni win..

      Ha ha ha

      Delete
  2. Wow!.... nanti sambung komen balik... mummy pun nak pi school ni. hahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy kalau x mai blk... kita gigit nnt

      Delete
  3. Saya kalau view kelas dekat luar macam tu, tak berapa nak concentrate sangat kalau belajar. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha... pulak dah...
      View universiti awk mst lg cantik kn

      Delete
  4. Bukan KakNoor
    Yg muka sweetlah KakNoor. Pink bawal tu bukan. Yg pink awning aje
    Sebab banyak dah tukar tudung Huda tu haha... punyalah kakak nak bagi KakNoor kenal mana satu Huda. Gambar last tu yg main cakba (belakang tudung pink) itulah dia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp yang pink bawal tu lagi sweet ... hahaha...

      Delete
    2. kalau kak noor tgk entri kat istana jepun tu ... ada dua tudung purple ... huda ngan zu ... ha lagi lah ... mana satu huda mana satu zu...

      Delete
  5. Kalau boleh kakak nak mengikuti semua kisah masa Huda di Jepun ini
    Kakak rasa seronok sama sebenarnya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. silalah ikuti...
      saya sedang mencabar diri menghabiskan entri kisah di jepun ni.
      18 hari penuh kenangan manis dan pengalaman yang tak terlupakan.
      rugi kalau biar "rosak" dalam external harddisk...

      Delete
    2. betul!tulis kat blog ni so that boleh ingat balik..pastu senyum sorang2

      Delete
    3. Tapi kita dh mls nk terus kan...

      Hu hu hu...
      Rasa mcm fail challenge ni

      Delete
  6. Kalu SS.. Memang tak boleh belajar duduk istiqamah dalam kelas... Dari dulu... kalu masuk kelas mesti SS membuta kat belakang... cemana lah cikgu cikgi tak ngamok...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Blajar matawang dan bahasa jepun.
      Hi hi hi

      Delete
  8. Replies
    1. Ha ah .. tak pernah dihabiskan...
      Hi hi hi...
      Ini pun tak tau berjaya habiskan ke tak.
      Ada lagi 10 hari

      Delete
  9. Rindu plak bila huda kenang blk kenangan kat sn... rindu korang semua..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Gred org2 tere gaji tgi...
      Ha ha ha

      Delete
  11. amboi, geng bakar nyamuk..'ubat nyamuk' kat jepun mahal tak?saja nak tau, kita tak bakar nyamuk tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure...
      Tapi rokok ada limit qty yg d benar kn bwk masuk ke jepun...

      Ntah x ingat sgt...

      Delete
  12. ehehehe pergh akak kelas kat Jepun tu.. peeergh !!

    ReplyDelete
  13. belajar dengan orang Jepun.. should jadi macam diorang..
    tahap disiplin tu tip top.. dulu blaja bahasa Jepun tp lupa dah..

    ReplyDelete
  14. wahh..terer jd sensei..nasi warna kuning..

    ReplyDelete
  15. Stick tu ada 2 org group kami berjaya beli di Naha Place, Tokyu Hands...

    ReplyDelete
  16. tgk view luar kelas tu, konferm bila ngatuk tgk luar tinkat terus hanyut entah kemanmana

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)