Thursday, February 18, 2016

Jom Shopping ! Produk The Body Shop Malaysia Terlaris ...

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

Hyde Odie ... Uols... Ogenkidesuka.  

Okay ... Hari ini aku nak ajak korang Jom Shopping ! Produk The Body Shop Malaysia yang terlajak laris  ... gittew ...


 

Psssttt : ... wajib baca sampai habis - kalau tak ... nanti rugi + nyesal ... meraung kat bucu katil ... sapa nak pujuk? Jangan cakap ahkak tak payung ye ...

Ha sebelum tu, ada ke yang tak pernah dengar tentang The Body Shop Malaysia?  Owh ComeOn... Body Shop kot weih ...  Ni antara produk kegemaran since aku kat uni - sebab kat uni dah pegang duit sendiri ... miahahahaha... dan mampu miliklah bagi aku ... banding ngan branded item yang lain ... Masa kat Uni ... dapat pakai cap Body Shop rasa gah sangat dah ... ha ha ha... nak nak kalau dapat beli time sale kannnnnn ... sengih sampai telinga baq ang ...

Main reason why we (my frens, my family and myself) choose The Body Shop  sebab ia produk dari alam semula jadi... dan depa janji tak ada lemak-lemak haiwan dalam produk keluaran  The Body Shop ... Inspired by Nature and Ethically made ... gittew konsepnya ...

Bagi penggemar produk semula jadi, The Body Shop merupakan jenama yang sering menjadi pilihan ramai dan cukup terkenal sejak lamaaaa dulu. Oleh itu, memang tak hairanlah jika jenama ini mudah untuk korang jumpa di pelbagai shopping mall kat Malaysia ni ha ... Bukan sahaja dipercayai kerana kualiti produk yang terbaik dan kesan penggunaan yang efektif, produk-produk The Body Shop  juga ditawarkan dengan harga yang jauh lebih murah berbanding jenama-jenama antarabangsa yang lain.  



Bagi korang yang mungkin belum pernah membeli atau mencuba sendiri mana-mana produk keluaran The Body Shop, adalah dimaklumkan ... jeng jeng jeng .... drum roll plis ......

Jenama The Body Shop Malaysia bukanlah hanya mengeluarkan set mandian semata-mata,
macam-macam produk hado baq ang .... yang pasti ianya cukup digemari ramai.  Tapi set mandian dan wangian adalah my all time favourite ... all time ye adik kakak ...
My favourite shower gel ialah semua yang ada unsur buah-buahan especially strawberry base ... dan peach base ...  yummy (harap jangan minum shower gel itu ye ... ha ha ha ...) ...
I have multiple sizes ... yang besar and for travel kit...





Aneka Set Wangian ... Yang ni faveret iols ... all time faveret weih ...
The Body Shop menawarkan aneka pilihan set wangian yang diperbuat daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dan memberikan haruman yang kekal sepanjang hari. Set wangian The Body Shop ini juga boleh anda miliki dengan tawaran harga yang cukup berpatutan.
Meh rekemen sikit ... my all time faveret juga - adalah White Musk - for perfume ..  yeay ...




Produk seterusnya ... set penjagaan rambut
The Body Shop Malaysia menawarkan ... "set penjagaan rambut yang dijamin berkesan untuk merawat masalah-masalah rambut anda" ... gittew katanya ... Tapi yang ni eden belum torai ... tapi why not to give it a try kan ... 




Dah berapa dah produk?  mandian, wangian, set penjagaan rambut .... and NEXT de last one for my review today ....
Produk kosmetik atau The Body Shop cosmetics yang turut diperbuat daripada bahan-bahan yang dijamin tidak membahayakan kondisi kulit anda. Kesemua produk kosmetik ini selamat digunakan oleh semua jenis kulit wanita dan telah berada di pasaran berpuluh tahun lamanya.  
Ha ... apa lagi ... jomlah uols ... shopping produk The Body Shop Malaysia ... Boleh beli untuk diri sendiri dan juga yang tersayang ... Lebih bagus lagi kalau korang beli hadiahkan kat ahkak ni ... ha ha ha...
Okay ... Jangan lupa cekidout online purchase here :  The Body Shop Malaysia ... hoccay !
MURAH DAN BERBALOI-BALOI ... Kalau tak berbaloi - I tak kongsi dengan uols kannnn ...  hi hi hi ... Jimat duit minyak kete, jimat parking dan juga tol... kannn ...

Semoga bermanfaat semua ...

@loves_nhhas

36 comments:

  1. Replies
    1. Waalaikumussalam..


      Eh eh sjm....

      Waaahhhh ... betul ke sis jm yg bg salam kt kita ni...

      Hi hi hi...

      Lama tau x singgah...

      Kecik ati....

      Delete
    2. jangan kecik hati huda ... kecikkan badan boleh hehehe :p

      Delete
  2. Body Shop? kalau merajuk dan menangis di bucu katil minta SS lah tolong pujuk kih kih kih dah Huda x nk layan

    ReplyDelete
  3. masih kat Uni dah guna produk Body Shop? sis JM time dh keje pun x mampu beli sob sob sob..mampu beli tiket kapal terobang je heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha... untonglah... mampu terbang diangkasa raya...

      Delete
    2. SS guna bodyshop sejak belajar jugak...

      Delete
  4. MENARIK!!! Huda belikan satu boleh kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu belas pun boleh... tp utk saya lah...

      Hi hi hi...

      SJM hadiah kn utk sy plisss

      Delete
    2. sape yang mintak dengan sape ni? hehe :p

      Delete
  5. Ini kalau anak dara kakak yg baca mahu-mahu lepas tu ke bank utk bank-in duit order tak sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha... tu teringat akk pnh citer anak2 akk ada acc bank ... nnt senang nk beli online...

      Hi hi hi...

      Akk jom dtg putrajaya... sy bwk akk shopping kt butik2 online kt sini jom... hi hi hi

      Delete
  6. salam kenal..

    some of the products memang akak suka.. esp lotion dia.. thanks for sharing ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis azian...

      Kannn body shop best... hi hi hi

      Delete
  7. senanng lepas ni shopping dihunjung jari hahahhaha

    ReplyDelete
  8. nostalgia ni..femes zmn blaja dulu..suka white musk..

    ReplyDelete
  9. Entry ni ditaja tak?klu ditaja sedekah kt mak barang sebotol dua

    ReplyDelete
  10. Kalu bodyshop... SS ske minyak wangi White Musk...

    ReplyDelete
  11. Bau produk The Body Shop especially yang diperbuat daripada buah, sangat sedap sampai rasa macam nak makan.

    ReplyDelete
  12. Akak pakai set mandian & lotion bodyshop, tapi rengek Cekengah soh sponsor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe biasa tu adik2.. mesti nak paw kakak =P

      Delete
  13. ambooooi sejak bila Cik Manisah promote cosmetic plak ni ???

    ReplyDelete
  14. but yes.. Body Shop mmg the best.. i loike Body Shop perfume the most jugak compared to other perfumes.. plus dia xde animals fat jadi safe rasa nak pakai.. plus lagi x mahal sangat.. mampu milik..

    ReplyDelete
  15. kalo compact powder pun i would like to recommend Body Shop..
    da cuba skali mmg terus fall in love..

    ReplyDelete
  16. eh macam ceq plak yang jadi promoter..

    ReplyDelete
  17. ok, terus klik link nak tengok murah ke tidak dari harga biasa :)

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)