Thursday, February 11, 2016

08022015 : Part 2 : Kokusai street again ...

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ... 

Lokasi seterusnya : Kokusai Street again

shooting sequel I left my love in Okinawa.
(ku tinggalkan cinta di Okinawa) ...

ha ha ha ha ...

naik train jom ...  

korang kalau tak interframe memang tak boleh kan kan kan ...
Dan aku hanya sedar ada watak tambahan kat belakang tu bila dah balik OIC ... 
cisssskek betul... 

Mencabar betul nak dapat gambar sorang-sorang... haila...



 


dah sampai ... jom mulakan ...
p.e.n.g.a.m.b.a.r.a.n









takat tu jelah ketinggian ahkak mampu lompat...
tak kose ahkak ...
jap lagi kena bebel ngan abglong ady : 
"ko kalau tak nak lompat elok-elok, jangan sibuk nak bergambar" ...
ha ha ha ... sorry director...
















Sebenarnya tak tau nak goreng apa dah ... ha ha ha ... 
We re just having fun for being together... at least bagi aku lah...

makan sweet potato kaler purple ...


bertenang khairul bertenang ... ;p


di yakini halal - aku pun tak ingat sapa yang meyakinkan kiteorang.
Tapi ni de boyfrens lah pergi investigate halal ke tak...
since diaorang cakap okay - kiteorang pun borong arh ...



masing - masing ngan bag sweet potato nya...
si fiza siap g buli si min sebab fiza nak 2 bag tu...
ha ha ha ... (kalau tak silap lah fiza yang buli min - ke fiza buli sapa ea?)





dah ... moh le kita balik anak-anak sekalian ...
udah sejuk bebeno dah ni ...
angin sangat kuat kat kokusai masa ni ...

sampai kena berlindung di "laluan" tren ...


Balik ... pesta makan megie dan segala jenis makanan yang berbaki kat bilik...
sepanjang hari ke-12 ni tak makan kat cafe OIC... hi hi hi ...
jimat meal card ...

Aku rasa nak crop je muka dak min ni... ha ha ha... sempat lagi ko ye ...

okay ... habis dah hari ke- 12 ...

Bersambung hari ke seterusnya - insya Allah ...

#ILoveMyOkinawaFrens
#ThrowBackOkinawaStory

@loves_nhhas

Rekod catatan throw back yang lalu :

Hari 18 - I left my love in OKINAWA ... Cintaku tinggalkan di Okinawa ...

14 comments:

  1. kte pun fail kalau tangkap gambar lompat.tapi, kalau jadi photographer boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setting speed je cik sal munge... He he he

      Delete
  2. A'ah betul huda...sy yg buli min suh ambk 2 bag 'potato' tu..
    so sy dpt bag kaler pink n kuning...yeay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn ... apsal min x nk ambik utk sy... ciissskek min

      Delete
  3. Masa no den punya mood nak posing da merudum sgt2 kot eh... nak balik sgt da weiii... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mlm tu kak long kutip basih semua pinggan mangkuk kannn

      Delete
  4. Makkk aii... Style cik manisah pegang handbag macam devil wears prada... Keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay devil sgt...

      Semua ke?
      Ha ha ha...

      Prada kata nya...

      Handbag spuloh hinggit nmpk mcm prada... hoccay i loike...

      Delete
  5. Cik manisah lompat style apa tu? He he he

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tulah... bayangkan jln reramai 13 org... mmg mcm2 ragam...

      Delete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)