Sunday, January 11, 2015

Telekung Cotton for travel - murah dan selesa

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Jika ada yang berminat - telkung cotton for travel... sila roger saya... for best price, Insya Allah...

Apa kelebihan telkung ni :
1. Kain nya labuh...
2. Telekung (selain putih dan cream) ianya tak jarang dan saya tak perlu guna inner...
3. Ringan dan amat mudah untuk di bawa travel. ( saya asyik kna g meeting kl - berat lah letak lycra dlm handbag - makan ruang) - so telkung ni paling best lah.

Actualy i bought it for myself selepas tengok rakan pakai dan kain dia labuh ...
Terus semangat mencari...








So siapa berminat blh roger ea (reallife.nhhas@gmail.com)...
Atau tinggalkan contact number anda diruangan komen ya...

Semoga bermanfaat...
@nhhas

31 comments:

  1. Assalamualaikum has..saya Nur..has, saya nak tanye harga yang has jual blh?..saya nak beli blh?

    ReplyDelete
  2. Cantik kaler-kalernya.. berapa harganya dear,,

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...

    sisters,
    pls pm saya for de price yer and borak2 apa yang diperlukan... takut juga tak memenuhi expectation sisters sekalian...
    (reallife.nhhas@gmail.com)

    buat masa ni harga nya BELOW RM50.
    (tidak termasuk postage)...

    no glittery type yer. sbb saya hanya mencari yang simple dimple for my own convenience ... hihihih...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, pandai cari peluang yea.

    ReplyDelete
  5. Selesa, menarik dan kemas itu yg bagus telekung ni..

    ReplyDelete
  6. suka juga. suka sebab warna warni :) tapi dah ada dua warna. kalau tak ada lagi, nak juga

    good luck untuk business online nhhas ;)

    ReplyDelete
  7. hihihi... BW tolong promote lah...

    ReplyDelete
  8. ahaa...sis JM pun ada sepasang beli di Jakarta..tujun sama..mudah utk bawa travel..even kekadang keluar shopping pastu x sempat balik solat kat umah telekung ini jadi pilihan :-)

    ReplyDelete
  9. kak nak...kak nak. nanti kak WA okay...

    ReplyDelete
  10. assalam
    masih ada kah telekung seperti di atas? sy berminat. ni no saya 012-6667007 pn fadzleen.tq

    ReplyDelete
  11. Puan... telkung ada.
    nnt saya whats Apps ya. Insya Allah

    ReplyDelete
  12. Puan... telkung ada.
    nnt saya whats Apps ya. Insya Allah

    ReplyDelete
  13. Salam, masih ade lg ke? Whatsapp 0173933271. Thanks.

    ReplyDelete
  14. Senang ada telekung travel macam ni satu set kan...akak ada satu letak dalam kete.

    ReplyDelete
  15. Mesej sy bole..sy berminat la..
    019 804 9342

    ReplyDelete
  16. Mesej sy bole..sy berminat la..
    019 804 9342

    ReplyDelete
  17. Berkenan laa..email harga kat ciksue1006@gmail.com boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda... sorry... cik manisah very de bizi lh darling sister...
      Nnt titew pos ye... insya Allah

      Delete
  18. Hi Sis.. is telekung cotton for travel still available?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maixara... nnt emel sy ye. Weekend ni nk g ambik stock. Insya Allah.

      reallife.nhhas@gmail.com

      Delete
  19. Salam.ak n tlkg travel yg ringan labuh n x jarang.u ada x color grey or brown.pls watsap me at 0122570092

    ReplyDelete
  20. Salam. Sy berminat ngn telekug travel ni. Brpe hrganye ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Amalina... buat ms ini harganya rm55 tidak termasuk postage.
      Boleh emel sy ye...jika berminat
      reallife.nhhas@gmail.com

      Delete
  21. Slm sis, pjg telekung n kain dia bp yer?

    ReplyDelete
  22. As salam sis,

    ada lagi ke telekung travel ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam ... erm ada. Nnt sis emel sy ye.
      reallife.nhhas@gmail.com

      Delete
  23. As salam sis Ada stock lg x..kalau ade nnti text sy 0109891629

    ReplyDelete
  24. As salam sis Ada stock lg x..kalau ade nnti text sy 0109891629

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)