Sunday, November 29, 2015

From FAMF tower ... we present to you .....



... with love...

Meh nak fantun sikit ...

Tenkiu daun keladi...
Nanti boleh le bagi lagi ...
Mmuah cikit ...

Tiap kali baca FAMF tower... mindset saya ialah rapunzel ...
Hihi...

My dear sister farah ...
Jazakillah khayr atas pemberian yang sangat comel bin awesome ini.
Semoga Allah merahmati mu... cekebon... kak bott... dan semua mereka disekeliling mu...
Semoga Allah mudahkan urusan mu... luaskan rezeki mu dan menkabulkan doa permohonan mu yang baik2 ... insya Allah....

To my dear sister farah...
Bukan price tag yang menjadi taruhan...
Tapi ingatan dan doa yang berterusan...
Membuat kami rasa di beri perhatian dan kasih sayang yang berterusan...

Terima kasih atas susah payah menghasilkan gift ini buat saya...
Terima kasih sebab melayan permintaan pelik bin lawak dari saya...
Hahaha.... shhhhh  jangan citer ngan orang lai  tau .... rahsia...
Janji tau... #selit jari kelingking...

Last but not least....

Love u sis farah from moon to andromeda cakerawala pluto mars and come back to earth.....

Mmmmmuuuuahhh....
@Loves Nhhas

YOU ARE THE BEST SIS ;-)


57 comments:

  1. ehehe kenapa Rapunzel ? sebab tower dan nanti kena turunkan rambut eh..
    amboooi syok nye Kakak Tower kasi adiah.. ehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... hi dak sity.... bila nk blk bangi?

      Delete
    2. Awak bulan doblas ni CT balik bangi... :)

      Delete
    3. ehehehe next weeeeeek kakak next weeeek =)
      but ur not there kan.. nak cherry !!!

      Delete
    4. Dok bangi sampai hjg thn k....
      See u soon... insya Allah

      Delete
  2. ada hadiah birthday...bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... birthday gift dr kak nohas pun best bin awesome.
      Kita nk bawak dia g travel.... hrtu dh bawak naik genting dah...

      Sayang nak pakai sebenarnya .... cantik sgt

      Delete
  3. dpt hadiah sempena birthday huda keew., bestnyerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak ... pinjam lense wak... hihi...

      Delete
  4. Sebab KL tower tak sehebat tower yg repunzel punya kan..
    Itu dah tag kuning-kuning dari 21--->30hb mesti ada planning baik ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..... betul tu kak zakie... hihi... tp penah ke tgk tower rapunzel... hihi...

      Akak tag kuning tu "petanda cuti skolah" ... hihihi

      Delete
  5. Rapunzel? huhuhu.
    Rezeki tu kak Huda. Tower kreatif ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Opkos... kreatif dan famf berpisah tiada

      Delete
  7. Bestnyaaa dapat hadiah...nak jugak..:)

    ReplyDelete
  8. comelnya hadiah!

    huda, reply wasap ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huda dan comel berpisah tiada

      Delete
    2. hahaha..ingat u olls ngan rerupis je nak wasap..haha

      Delete
    3. bhahaha bahahha ini memang spesis Kak Farrah ni..
      reply kena kasi alert kat FB or blog wakaka..

      Delete
  9. happy belated birthday..
    sat ya...lama tak jalan sini, lambat nak faham...haha..
    sat ya..sat ya...

    ReplyDelete
  10. eh dapat kad besday? ... bukan besday huda bulan 8 ke? :p

    ReplyDelete
  11. cantiklah kad tu ... handmade ke tu? creative :)

    ReplyDelete
  12. ada cek mailbox tak semalam huda? ... ada special delivery tau.

    yang special tu delivery kay ... giftnya biasa ajer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BW.... dh dpt... mucho gracias ... mucho gracias :-)

      Delete
    2. BW.... dh dpt... mucho gracias ... mucho gracias :-)

      Delete
  13. Anak kangaroo CT,
    Baru tumbuh gigi,
    Insya Allah ada rezeki,
    Akak bagi lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT datang singgah sini..
      sebab rasa kena seru..
      awat ni sebut nama kami..
      jangan la kami maluuuuu =P

      Delete
    2. Kacang kuda kacang cerdik...
      Owh siti malu ke gedik....

      Hahaha. Jgn marah dik...

      Mmmuah sikit

      Delete
  14. Ikan pekasam masak tocu.
    Tenkiu kak farah... i love u...

    Haha.....

    Sejak bila CT ada bawak blk kangroo hidup... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih kangaroo dia tinggal kat ostrolia :)

      Delete
    2. pegi kedai beli betik..
      lepas tu beli pula gula..
      memang rasa nak bawak balik..
      tapi tak sanggop la nak jaga..

      Delete
    3. Masak asam ikan puyu...
      Ko anto je kat zoo...

      Hahaha

      Delete
  15. untung kan dapat kenalan cam kak Farrah ko tu...baik hati, rajin, pemurah..isshhh....untung siapa jadi suami beliau...kita doakan yg terbaik buat beliau eh Huda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah. Orang baik dpt kesudahan yg baik... insya Allah

      Delete
    2. Aminnn. Saya pun bersyukur dapat kenalan cam Sis JM, Huda, SS, sitiroro kangaroo, dan ramaiiiii lagi! Kalian jadikan saya lebih baik. Banyak benda saya belajar :)

      Delete
    3. bhahahahaah whyyyyyyy CT dengan kenggeru dikaitkan ni ? hahaha..

      Delete
  16. Permintaan Cik Manisah Lesing memang kadang pelik bin lawak... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... shhhh jgn bocor rahsia

      Delete
    2. Permintaan cik manisah lesing? Ok nak gi gelak puas2 jap.

      Delete
  17. Replies
    1. Orang yang cakap tu lagi lahhh,...
      Saya ni setakat belanja jajan adik-beradik je :)

      Delete
  18. bestnyer dpt hadiah besday...hihihihih

    ReplyDelete
  19. Ok,..abis gelak dah! Ohhh, entri ni updated sebab permintaan pelik tu eh? Hahahah don't worry. Pinky promise!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.... tak.
      Update sebab hrtu tulis pendek sgt...

      Kebizian melanda...dan d uji sedikit dgn kesihatan yg buruk.

      Huhuhu...

      Doa kn sy ye...

      Delete
    2. Dear kak farah... its not because of de gift.
      Its not only because of de permintaan pelik bin lawak haritu...
      Tp sedar atau tak... u gv me a lot of support dlm blogging ni... seriously.
      N i appreciate it very much...

      N i learnt sooooo many things from u n ur blog... jazakillah khayr kakak...

      Delete
  20. Best kan dapat hadiah...hepy besday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best.... bunda bila nk bg kta hadiah... haha... xde lh gurau je bunda...

      Delete
  21. tahniah...alhamdulillah seronok dapat hadiah dari blogger

    ReplyDelete
  22. Tahniah, cantik sngt tau gift tu.....*_^

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)