Saturday, November 14, 2015

Promo crocs again... lagi banyakk pilihan ...


Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...





JOM ... APA TUNGGU LAGI ...
CLICK HERE to PURCHASE / or EXPLORE before you purchase.
Hihihi ... 

RM59 je... boleh lah kan ... selipar bata pun 70 hengget - tak boleh kena air pulak tu.
Tapi crocs ni design lama lah... Pasal tu kot dia promo.
Tadi cik manisah dah order dah.
Bulan depan baru sampai. Sebab ship from UK katanya.
(ntah united kingdom or ulu kelang ... hahaha)
Tak tau apa hasilnya... Harap-harap selesa dan MUAT.
Insya Allah.

Okay .. semoga bermanfaat jika ada yang memerlukannya ya... 

41 comments:

  1. Replies
    1. Hi khai rin... x pernah lg ke blog khairin...

      Nnt kita terjah ye... sikalang manyakkkk bizi...

      Henfon yang terbalik ni masih belum dibetulkan lagi.
      Huhu

      Delete
    2. terjah, jangan tak terjah blog si Anies ni..bawak bom tau...haha

      Delete
  2. jgn nnti dpt lesung batu sudahhh ., hihi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaa.... wak ni buat saya takut lah pulak. Huhuhu... dah lag beli 2 pasang lak tu... ada orang tumpang cek out order skali...

      Huhuhu...

      Harap2 selamat sampai seperti di order... insya Allah

      Delete
    2. insyaAllah no worries, wak gurau2 jeeer, jgn marah naa

      Delete
    3. Haha... x marah...

      Risau lak kot sampai lesung batu...hihi...

      Eh tapi kt UK ada lesung batu ke wak... hihi

      Delete
    4. kat ulu klang adalah....haha

      Delete
  3. Murah! Berkenan lak tgk kasut ala2 leopard tu, tapi dah ada.. Nak cari yg pink tak dok la yg berkenan dihati.. Huaaaa rugi rugi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo x perlu... jgn bli mummy... jgn mmbazir...

      Shoping online ni kn "berantu".... hihi

      Delete
    2. pink camuflage tu cantik gak mummy..hihi

      Delete
    3. aaa nampak cantik gakk tapi prefer pink plain... hehhee

      Delete
    4. aaa nhhas.. Online shop ni memang berantu, kadang-kadang tu rasa semua nak borong..kikikiki padahal dah penuh kasut pink kat umah.. tapi mummy memang suka cros.. tahan bertahun2.. :D

      Delete
  4. Dah lama tak dengar jenama Crocs ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi farah.
      Haaaa farah slalu travel mesti lh kna pakai kasut yang elik dan berkualiti tau... nnt sakit susah.. dh lh dok jauh...

      Akk takat nk g pasar... boleh lah crocs ni ... kasut getah je. Hihihi

      Delete
    2. ***pakai kasut yang ELOK...

      Adeii mn dtg elik tu... hihi

      Delete
    3. kat Canada tak femes ke brand ni?

      Delete
  5. salam ukhuwah ... dtg dr blog ss ... berkenan lak tgk yg bertali tu ... nice .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi vee... nnt kita terjah blog vee.

      Buat masa ni bersiaran dr henfon yg terbalik... so c sewel skt .... huhu...

      Kannnn vee... kita berkenan kalee cream yg tumit 3 inchi tu. Hihihi... tp dh 5 tahun kot x pakai kasut tebal tgi mcm tu... rasa awkward nk berjalan...

      Delete
    2. puas dok fikir...henpon yang terbalik tu cmane?

      Delete
  6. wahhh murah giler harga crocs ni... sale kaw2 ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi siti... nnt kita terjah blog awak k...

      Kalo sampai bln depan kita tak terjah... sila hantar reminder kt kita ye...
      Hihihi...

      Siti.. kalo tak perlu jgn beli... jgn membazir...
      Hihi.. kalo perlu baru beli... murah ni... hihi

      Delete
  7. 1st time singgah sini...hari tu kenal kat blog Wak kan :)
    Murah harganya...design dan kaler pun cun.

    ReplyDelete
  8. ori ke tu? hehe ... murah la kalau ori :)

    ReplyDelete
  9. sebulan lagi baru sampai ... lamanya, tak sabar nak tunggu macam ni :)

    ReplyDelete
  10. kedai kasut crocs banyak yg dah tutup sebenarnya tu yang buat clearance sale...kat sini ada gak yg buat clearance sale , ada tu sampai RM 30 hengget pun ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha... yer ke mummy .. 30 hengget je? Alaaa... dh rugi.

      Delete
    2. tapi tak banyak choice la... hehehehe

      Delete
  11. SS cuma mampu beli crocs kat Bandung je...

    ReplyDelete
  12. wahh...dah sampai lom kasut tu...kalau tgk design kasut tu..urmm....mcm x sesuai je kalau sis JM yg pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang pink tu JM ... sesuai sangat crocs ni kalau buat travel, selesa :)

      Delete
  13. dah banyak design yer ... huda ni peminat crocs ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honestly ... x ...
      Sy peminat school dan bonia :-)

      Tp crosc ni spesis kasut getah yg wajar d miliki utk aktiviti lasak...
      Since it just "kasut getah" - psl tu price kt luar yg mahal tu mmg sy x layan.
      Maka bila ada sale online... wajar lh beli..

      Hihoji

      Delete
  14. Akak singgah lagi.. Cuci mata tengok kasut :)

    ReplyDelete
  15. kasut crocs yg simple ringkas ., ;p

    ReplyDelete
  16. Jenama bata memang tak tahan..menyampahh..mahal je lebih..

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)