Sunday, November 8, 2015

Jom beli telekung cotton travel murah ...


Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

Hi. Ladies...

Uols ada masalah ketika travel? 
 ❌ Kadang seluar terkotor time pergi toilet.
❌ Singgah RnR tapi telekung wakaf kotor.
❌ Travel backpacker - of course tak nak bag berat. Nak lite n easy carry gittew.
❌ Nak pergi kerja luar - telkung lycra berat nak bubuh dalam handbag.
❌ Anak- anak pergi sekolah sehingga petang - bag dah berat dengan buku.

HAaaa. Kalau anda ada masalah ni... Jom dapatkan
 *TELEKUNG COTTON FOR TRAVEL*

⭐MATERIAL COTTON POLYSTER.
⭐MURAH. RM55 sahaja.
⭐RINGAN (400grm sahaja).
⭐TIDAK JARANG (kecuali bagi warna putih dan cream)
⭐KAIN YANG LABUH
⭐WARNA YANG CANTIK

Stock telekung cotton travel available in de house. 
Jika ada yg memerlukan. 
Sila roger. 
RM55 sahaja.
Terima kasih.
+60134886385
+60134886385
+60134886385
#telekungcotton
#telekungmurah 
#telekungCottonTravel

Ada sesiapa berminat ? Sila pm 
reallife.nhhas@gmail.com

Ni stock dlm tangan... fast selling.

Update : No. 2, 3, 5, 6 dan 7 sold

43 comments:

  1. Replies
    1. Kan wak kan... kita ada 1 pink belacan utk diri sendiri...
      Dan 3 warna lain...

      Delete
    2. Sampai 4 telekung travel Huda? :)

      Delete
    3. Jangan bau belacan sudah..hahahah :P

      Delete
  2. cantik-cantik warna telekung tu huda :) ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... comel2 semua... geram tgk...

      Delete
  3. kalau belum ada lagi memang nak grab satu ... tapi dah ada dah la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ada 4 own use... kalo blh nak semua warna sebab semua comel.
      Pastu kna marah dgn mak... ni nak meniaga ke nk pakai sendiri

      Delete
    2. hahaha ... tau takpe, siap ada empat untuk diri sendiri sajer, memang lah kena marah hehe :p

      Delete
    3. Comel sgt ...
      Satu ltk dlm kete.
      Satu kt opis.

      So bila nk basuh kna ltk ganti...

      Haaaa good point kan kan kan

      Delete
  4. Wahhh.... Dah bisnes plak sekarang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... asalnya utk pakai sendiri ... tp ada permintaan tlg lh jual...
      Ayah pesan jgn jual mahal2... niat sedekah je... orh pakai dpt pahala juga... insya Allah

      Delete
  5. Telekung travel memang bagus... Jimat ruang dalam bag...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 skolah pun sesuai ni. Ringan bubuh dlm bag.9

      Delete
  6. ahaaa..mmg sesuai sgt utk kaki travel or bg mereka yg kerap jalan shopping x sempat balik boleh guna telekung ni x perlu guna telekung di surau tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer setuju ... untuk kaki travel dan kaki shopping :)

      Delete
  7. sis JM baru je beli di masjid hijau bangi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo ada jual ke JM? How much? My sis ckp kt bangi x de jumpa. Diaorang jumpa lycra kt bangi gateway

      Delete
  8. K.Sham dulu biasa bawak stokin bersih jer.. masa kat Tanah Arab.. as long as cukup syarat.. pakai seluar pun org tak tenung2.. tapi kat sini kena pakai telekung jugak la.. sebab tu ari bila solat pakai jeans.. lepas jer bagi salam.. ada yang terus tegur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke kak. Lor dia ckp apa?

      So far sy pakai jeans x de lg yg tegur.

      Tp sy lbh selesa solat guna telkung....

      Tp kalo x de... pakaian sedia ada pun blh juga.. cuma mcm akk ckp standby bwk extra stokin tebal sbb kadang stokin kita nipis kan... hihi

      Delete
    2. Si Polan tegur yg biasa2 jer la.
      Adat laa.. mungkin Si Polan tak pernah tengok orang perempuan solat pakai seluar.
      K.Sham tak ambik hati pun cuma anggap sebagai sebahagian dari dugaan..
      Selebihnya bila Si Polan dah 'over' sgt.. K.Sham trus hulur tgn.. mintak maaf sambil kata kena mintak diri sebab ada benda lain nak diuruskan pulak.

      Delete
    3. lahai siannyer.....org kita ni masih xleh terima kalau kita pakai jeans utk solat....nak jugak pakai telekung....tp kalau pakaian sdia ada mmg dh cukup syarat utk solat pe salahnyer kan...anggap jer la ujian...jgn berputus asa...kita buat mana yg agama kita kata boleh....

      Delete
  9. pertama kali dengar pink belacan..purple belacan..:-))
    ..hehe

    ReplyDelete
  10. sy suka warna hitam....hehehe....nsb baik dh ada jugak telekung khas utk travel..kalu x..mesti rembat jugak ni...hihiih

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Anies... nnt kita try ambik gambar full telkung

      Delete
  12. Kena bagi details especially labuh dan muka dia Huda
    Kakak macam terpikat nak beli utk anak dara kakaklah:)

    ReplyDelete
  13. Tak mahu tunggu lamalah.
    Whatapp kakak a/c no dan total amout
    Kakak nak yg no. 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhhh kakak sempat menyelamatkan tempahan...
      Okay no. 2 sy simpan utk akk... last piece dah tu... yg tu ambik 10 pun habis ... hihihi... alhamdulillah...

      Nnt mlm sy roger size etc ye...

      Delete
    2. No. 1 tu cantik sbnr nya... dlm gambar x cantik pulak... hihihi

      Delete
    3. No. 1 tu cantik sbnr nya... dlm gambar x cantik pulak... hihihi

      Delete
  14. wahhh telekung pink... mummy suka tapi dah banyak stok.. asal nampak pink je semua nak borong..hhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes mummy... i ingat... ir dream on bus pink... hihi...

      Peminat tegar pink lh mummy ni... sama mcm SJM

      Delete
    2. Itu sudah semestinya.. Fanatik u!..hahahhaaha Pink tu pengubat duka lara.. kikiki :P

      Delete
  15. Utk nadhrah pakai bole ke, maksud akk mukanya tu, kot terbesar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure lh kak... rasanya besar kot utk nadrah... sbb muka nadrah mcm slim

      Delete
  16. eh eh akak sejak bila ni jual telekong ? dulu ada spasang tp tatau kat mana dah..

    ReplyDelete
  17. mint kaler tu macam rare.. ehhehe.. brangan kawen nanti tema mint =P

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)