Tuesday, December 1, 2015

Cabaran yang datang ...

Cabaran yang datang adalah untuk diatasi,
Bukan untuk di tangisi dan cabut lari
^_^
...Quote by me...

(at least haku tak pernah baca lagi kat mana2)



19 comments:

  1. Assalamualaikum....betul tu...dulu2 masa muda2...ada juga rasa nak elak...sekarang...apa saja yang mampu...kita buat saja...janji boleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms blajar dulu ... mmg blh elak. Blh tiru blh ckp "itu yg terbaik blh buat"...

      Tp dh kerja ni x blh... sbb facing REAL LIFE.
      Nk cabut lari nyorok dlm lembari ... pun ada rasanya...
      Hihi...

      Delete
  2. tapi kalu dah nak travel kena jugak cabut lari dari keje2 hakiki.. -Quote by me-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah ni kira sambungan utk quotes huda lah,..part 2 :)

      Delete
    2. Tu yg tambah burden d hati ini...

      Terpaksa pergi atas tuntutan yg satu lagi....

      Hwaaaa.... May Allah ease everything

      Delete
    3. semua pakat nak quotes lah ni :) ...

      Delete
  3. betul....cabaran akan sentiasa ada didepan kita...jangan lari tapi hadapi

    ReplyDelete
  4. A challenge only becomes obstacle when you bow to it ., Quote by Google ., ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu wak...

      Tp in real life mcm x blh aply sgt je konsep tu....

      Challenges n obstacle look same to me... haha..
      Just rearrange the letter for new word... but de consequences sama ja... hihihi

      Delete
    2. wak pun nak quotes juga hehe :) ...

      Delete
  5. Setuju. Dulu2 rasa nak nangis je kalau berdepan dengan dugaan dan cabaran. Sekarang dah kuat sikit,..hadap dengan gagah macam gaban!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok gaban....
      Suria perkasa hitam?
      Sailormoon pun boleh...

      Delete
  6. Mintak biskut sekeping, pleaseee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... abes dh... kalo stres blh habis berpaket2 biskut tu...

      Dh lh manis...

      Kang gemuk sy stress juga.. haha....

      Delete
  7. lagi cabut lari, lagi mengejar cabaran tu.. quote by me..ngeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... pun boleh lah... jom masuk lumba lari jom

      Delete
    2. ni quotes contest ke? hehe :p ...

      Delete
  8. yup.. ada reason kenapa kita diberikan cabaran itu..
    antara cepat dan lambat untuk kita nampak hikmahnya..

    you can do it kak. eheh..

    ReplyDelete
  9. saya kalau xdpt nk handle.. nangis jugak la... lari xkan la..

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)