Sunday, September 19, 2010

Dulang Hantaran Untuk Disewa

Assalamualaikum wbt...

Jeng jeng jeng.... Promosi Datang Lagi...
Kalau2 ada yang berminat nak sewa My Dulang Hantaran... Pls contact me by leave your emel n contact number ya...

Dulang Hantaran Bulat


Stock ada 15 biji dulang ne.
Warna: Silver
Harga: RM 4.00 sahaja
Deposit: RM10.00 per dulang
(dah namanya deposit, kalau kalian pulangkan dulang ne dalam keadaan baik spt ketika kalian mengambilnya, maka wang deposit anda akan dikembalikan sepenuhnya...makasih.....
Location: WPPutrajaya, WPKL, Selangor, Perak, Penang dan se area dengan nya.
(self pickup - jadi tak kisah lah kalian dari mana pun...hihihi)


Alas Dulang

Warna: Biru dan Gold
Material: Satin
Bilangan Stock: 10 tiap warna
Harga Sewa: RM 4.00 sahaja
Deposit: RM 5.00 per alas

Talam or Gabus

Gabus ne ada 2 jenis:
1. gambar atas, 1 layer: ada 6 biji
Harga Sewa: RM 4.00 sahaja
Deposit: RM 5.00 per alas

2. gambar bawahnya, 2layer: ada sebiji ja
Harga Sewa: RM 5.00 sahaja
Deposit: RM 5.00 per alas


Bunga Dulang


Bunga ne sangat class...
Stock: 6 kuntum (yer kot penjodoh bilangannya KUNTUM)
Harga Sewa: RM 10.00 sahaja
Deposit: RM 10.00 per alas


12 comments:

  1. Salam...Did I smell something???

    Hehehehe

    Love is in the air I guess...Tak lama la tu..hahahaha

    ReplyDelete
  2. ishishish....manusia ne mmg camgini kan...satu menda kita nampak, macam2 kita tafsir...
    huahuahua....memandai jer kau...

    btw, semalam thinking of sending u sms, sbb ada sebiji bom jangka meletus semalam (or at least i just get to know bout it semalam)...huhuhu....

    ReplyDelete
  3. salam, sy nk tny..hrg dulang klo kite bli bp?cz sy ngah cri dulang hantaran..puas sy cri,rata2 nk sewa je..sy nk taw 1 dulang bp hrg..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wbt.

    erm, sebenarnya harganya saya tak ingat exactly how much sebab dah beli beberapa tahun lepas. kalau tak silap masa tu dalam puluh2 juga, tapi tak sampai rm30 rasanya. tapi beli yang biasa ja, bukan yang tembaga... yang tembaga tu, sewanya pun rm15 sebijik.

    erm, kalau berhajat nak beli (sbb family2) u yg lain pun blh pakai, cuba cari kat NILAI 3. haritu saya beli kat Perak, if tak silap. kat kedai2 yang ada jual barang2 kawin ne.... insya Allah ada jual...

    semoga membantu...
    gudluck.

    papehal blh tinggalkan emel anda untuk saya hubungi kemudian
    wslm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.sy berminat nk sewa.email:syazlanariff@gmail.com

      Delete
  6. salam, boleh advise mcm mane nak sewa? Fon number 0197775909. Terima kaseh

    ReplyDelete
  7. dear, Pls pm ya. saya berminat nak sewa. hedgie.comey@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam, saya berminat nak sewa. hedgie.comey@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Salam. Sy berminat nak sewa dulang hantaran. Email zurinaghouse@yahoo.com.
    Tq.

    ReplyDelete
  10. saya berminat sewa dulang hantaran boleh hubungi saya 0134200014

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)