Thursday, September 22, 2016

Muslimah Clothing Warehouse Sale

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

adik kakak ... masuk masuk kasik rapatkan saf.

Ni ahkak nak bagitau ni (walaupun dah agak lewat) ...

Muslimah Clothing (MCC) LINK HERE  tengah buat warehouse sale yang tahap gaban punya murah.  

Korang kalau nak baju cantik + patuh syariah + pada harga murah = silalah terjah.

Sebab dia adalah SALE yang tahap IMPAK MAKSIMA - Maka  size kegemaran ramai banyak dah SOLD OUT.

Sila segera k.

Antara yang akak suka dan borong macam #duniainianayangpunya  adalah SKIRT dan BLOUSE.

Harga dari RM47.00


ni blouse TUNIC 
Cari kat TOP/ TUNIC k





Ni my all time faveret.
tapi dah tinggal size 2XL.


Seterusnya kalau korang nak beli SKIRT cantik SILA CLICK LINK SINI ... Ni semua faveret ahkak lah yang ahkak share ... hi hi hi ...
Harga dari RM47.00


 

 

 




Seterusnya ialah CARDIGAN ... Click SINI untuk pemilihan CARDIGAN  
Harga dari RM47.00





Dan banyak lagi ...

ada JUBAH / ABAYA CANTIK - Click LINK ABAYA untuk usha ...
harga dari RM97.00


 

 


NAK KOLEKSI DENIM PUN ADA 
Harga dari RM57.00 sahaja.

Click here for DENIM COLLECTION


 



Sebenarnya banyak lagi koleksi - tapi ahkak dah tak larat nak paste gambo - abes data plan ahkak ... kih kih kih ...
tapi demi uols - ahkak gagahkan juga sebahagiannya...

maka - jangan bertangguh ...SILA LAH BERSHOPPING DI Muslimah Clothing (MCC) LINK HERE  

Semoga bermanfaat.

@loves_nhhas

Pssst .... I'm MCC loyal fan - see below - ahkak telah memborong 11 helai baju ketika sale 50% itu hari ...


Ni owner MCC - sister Fiza.
Bagi ahkak - MCC ni owner dia sangat pemurah.
Suka bagi sale level KAW KAW murah.
Suka bagi free item. Dia bagi free perfume lah, jubah lah, tudunglah.
Ikut suka ati dia je bagi free kat customer macam-macam.
Bukan rejected item okay.
Sempena birthday dia ke or Mothers Day haritu - MCC bagi FREE tudung kat semua ibu2 yang datang kat butik MCC di Shah Alam, walaupun datang tak beli apa-apa...
Kau rasa??? 

Kalau buat contest - hadiah dia - hebat-hebat...
Jubah lah, tiket kapal terbanglah ...
fuyoooo ...

Akak pun ada banyak free item dari MCC - Perfume + Jubah yang berharga beberapa ratus.
So far selain Humaira Design - MCC adalah yang paling ahkak suka.

Produk MCC ni memanglah tak semua ahkak suka. Sebab ada je material dia yang agak out.  Contoh jubah masa raya haritu yang ada LACE satin tu. Ada yang okay - ada yang berbulu. So they take note on that lah. (diaorang ni sangat positif dalam menerima teguran).
  Tapi ahkak berani jamin 90% produk MCC ahkak suka dan berkualiti - Insya Allah. 

Since ahkak duduk dekat je ngan outlet bangi - sebelum borong online - akak g usha dulu physically.  Walau boleh beli direct kat outlet MCC Bangi - ahkak suka beli online sebab beli online dapat point.  ha ha ha.  point tu boleh ditebus untuk pembelian akan datang ... #Ilike.

Kepada team MCC ... All the best. Semoga terus sukses dan dimurahkan rezeki.
Moga istiqamah dalam memberi kebaikan agar korang dilimpahi banyak kebaikan pula. Insya Allah.

Pssss: kekalkan harga patut k.


16 comments:

  1. salam perkenalan.
    semuanya cantik-cantik, rambang mata sekejap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi amy ...

      tenkiu singgah.

      apa lagi sila terjah.

      tengah sale murah-murah tu

      Delete
  2. Ini tak boleh nampak anak dara kakak ni
    Mahu semuanya dia akan kata cantik belaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi berbaloi kak ... harga tengah sale ni

      Delete
  3. wah..memang cantik! jap, nak kemas almari nak make room..haha

    ReplyDelete
  4. comel-comel jubahnya.... nanti nak singgah tq for sharing

    ReplyDelete
  5. Sesuai utk yg lemah lembut..kita ni klu pakai jap je dh koyak:)

    ReplyDelete
  6. Nk yg hadiah tiket flight je boleh tak..;)

    ReplyDelete
  7. ishh cantik2 la.. under 50 rgt dh bole dpt dh..

    ReplyDelete
  8. perghh..dah borong 11 baju..ni mmg pelanggan terbaik nih..

    ReplyDelete
  9. SS pakai baju kurung x sampai sehari dalam setahun...

    ReplyDelete
  10. sweet lah colour dia..nk cariklah sepasang

    ReplyDelete
  11. wahhhh cantik2 kaler nyerrr rambangggg

    ReplyDelete
  12. Cantik2 belaka nak2 jubah cotton tu lembut je wrnanye... Balik kg ritu dh borong bnyk bju now t'pksa stop dulu btw tq ye ajak cikna shopping2...'

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)