Monday, October 7, 2013

Promo kelas bahasa Arab...

Assalamulaikum wbt...
last week menghadiri pra dengar Pendidikan Arab Al-Furqan bersama ustaz nasarudin (yang selalu keluar IKIM tu)...
so kelas kat Masjid Putra akan bermula RABU ini (9 Oktober 2013) jam 8 malam...
sapa yang berdekatan jom lah turut serta...
 (yang jauh pun boleh, orang seremban n melaka pun datang belajar, kalau takat dok PJ tak mai, saja lah angpa....)
 
tahniah Huda... 1st class dah ponteng... as "i'm leaving on a jet plane for musafir"
so me, masuk de following nyer class....
 
BTW, tadi g blogwalking ke belog Ustaz Amin, dan jumpa hebahan ini pula...
so another option for uols out there...
 
semoga bermanfaat... Insya Allah...
 
 
Taklimat Pelancaran Kelas Bahasa Arab
Tarikh : 27 Oktober 2013
Masa : 9.30 pagi
Hari : Ahad
Tempat : ALCC MEDIA & CONSULTANCY SDN BHD
NO14M JALAN TENGKU AMPUAN ZABEDAH K9/K
SEKSYEN 9 40100 SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN

* Tidak perlu ada asas bahasa arab
* Anda boleh memilih waktu kelas semasa sesi taklimat
* Terbuka kepada semua peringkat umur (7 tahun sehingga dewasa)
* Yuran yang sangat berpatutan, sebulan RM120 sahaja (8x kelas)

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Ustaz Esa : 0124380034
Ustaz Aliff : 0126864827

3 comments:

  1. rasa macam nak join saja..memang lama dah mencari..

    ReplyDelete
  2. Jom kak.... join yang putrajaya lah... jom

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)