Friday, May 27, 2016

Jom Borong Skirt Comel ...

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

Hydie Odie ... Maaf lama tak bersiaran (walau pun tau tiada yang kisah - #BlogSendu)

Sorry juga lama tak blogwalking - life is tough recently ... hu hu hu ...

Sempena pay day minggu ini dan minggu depan - ayuh ceriakan diri dengan SHOPPING yeayyyy ...

Hari ini ter buka web Muslimah Clothing (Link SINI)  ... terus mata terberkenan kat skirt pink rose ni ... 






Seperti black and white ni - I  LOIKE ... 




material kain ni bukan lycra tau ... so tak melekap kat badan.
ntah le nama apa materialnya. hi hi hi ...

Apalagi ... Jom shopping at Muslimah Clothing (Link SINI

Semoga bermanfaat

So korang try lah usha ye ... paling penting sempena nak raya ni - dapat perfume free weih - WANGI ... while stock last ... 

cepat cepat cepat ... click kat sini -  Muslimah clothing   ...

Selamat bershopping ... Semoga bermanfaat ya ...


@loves_nhhas - your - dropshipper raya agent ... ecccewahhh...
 Muslimah clothing   
reallife.nhhas@gmail.com

14 comments:

  1. Akak berkenan tengok designnya. Suwitttt sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi hrtu sy g butik...kain dia jenis kasar keras sket... tp still selesa pakai

      Delete
  2. Skirt comel ni kalau pakai jadi comel tak?

    ReplyDelete
  3. black n white tu cantik..i like..

    ReplyDelete
  4. Payday.. ala dah habis la. keh keh keh :p

    ReplyDelete
  5. Cantik2 belaka...rambang mata...

    ReplyDelete
  6. Menariklah Huda:)
    Kakak suka yg grey tu.

    ReplyDelete
  7. kalau huda yg pakai mmg sgt comel

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)