Tuesday, May 17, 2016

Jubah Cantik Patuh Syariah - Your Labuh & Longgar Collection

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

Hi uols ... okay - dah jemu tak asyik I tempek muka I pergi perhentian ... hi hi hi ... So kali ini kita lari topik sikit ...  kali ni bukan dari zalora tau ... kih kih kih ...

Jom ... I nak introduce satu errrmmm produk abaya dari Muslimah clothing  (Click SINI untuk shopping)  

Ini bukan promoted content berbayar ye ... Hi hi hi .. Saya memang pengguna / pembeli tegar kat Muslimah clothing  sebab baju dia cantik - cantik dan murah ... Patuh syariah ... Insya Allah.
Lepastu owner dia suka buat SALE, suka bagi free item ( I kalau barang free mana boleh dilepaskan... yer dak ... ) hi hi hi ... I siap pernah dapat free abaya lagi - nama abaya tu abaya huda ... sebab I jawab feedback form MCC dengan super jujur ... hadoiii I ingat depa nak kecik ati ke apa ke kan ... sebab betul-betul punya I komen untuk improve ... kih kih kih ... sorry na team MCC... tapi abaya huda yang tinggal kat online kaler putih je... 

I pilih yang dapat hadiah haritu kaler dark blue ... dah habis kot... Barang baik memang cepat laku kannnn ... 

So sempena nak raya ni ... Kalau uols belum tempah baju raya lagi ... time macam ni biasanya tailor tak layan dah ... Atau kalau korang ada planning nak bertunang ke nak menikah ke ... try lah usha baju - baju cantek kat Muslimah clothing  ni ... Ya Allah ... cantik sangat sampai rasa nak menanges... I dah memiliki ber pasang - pasang abaya, dress, shawl, inner pun I pergi beli kat Muslimah clothing  ... tidak dilupakan palazo dan skirt labuh ... baju graduation adik I pun beli kat Muslimah clothing 



Ha ingat ni - kisah diva pergi windmil yang Sis JM kata dak ni "pakai kain" .. hi hi hi ...
Ni sebenarnya palazo yang I beli kat Muslimah clothing 


Kenapa saya suka Muslimah clothing  ?

1) sebab lace dia dekat lengan ... jadi untuk orang tak cukup ketinggian macam I ni ... nak sembat kat bawah tu - tidaklah rasa terkilan di hati ... betul tak ?
2) Pastu ... lengan dia ada zip ... ha ... senang I nak ambil wuduk 
3) Ada hidden side pocket ... senang sesak2 nak letak kunci kereta ke kan ... 
4) material yang selesa dan jatuh ...
5) Size available dari XXS sampai 5XL ... ha kau ... semua dapat merasa ... 
6) paling penting FREE POSTAGE untuk pembelian RM80 ke atas ...(dalam Malaysia je - luar malaysia ada postage cost bergantung pada lokasi)
7) Semua ni harga dia sangat mampu milik ... paling mahal pun RM165 - gojes abes dah yang RM165 ni  ... but most of it between RM80 - RM150 ... #CMLSUKA ... 

So korang kalau belum beli baju raya - atau nak tambah koleksi baju abaya + dress + blouse + skirt + shawl ... sila terjah website 




Berikut I share antara trending abaya yang I suka ... 


Ni antara contohlah abaya cantik 
Nama abaya ni ABAYA CADANCE  (RM140 - free postage)


Ni pulak contoh ABAYA CLIO (Click untuk usha koleksi CLIO) - RM150 - free postage



Ni bawah ni jubah faveret I  - nama dia ABAYA CASSIA  (RM150 jer - free postage)
Melting ... cantik sangat ... 


Sebab I sangat suka ABAYA CASSIA  ni ... maka I share lagi warna yang ada ... hihihi... 






Dan banyak lagi di Muslimah clothing 

Sempena nak raya ni sangat banyak diskaun yang diberikan oleh owner  Muslimah clothing  ... Maka eloklah jika korang jangan lepaskan peluang ini... Click link Muslimah clothing  ...  save sebagai faveret ke bookmark ke ... pastu shoppingggg yeay ...

Kalau korang malas nak shopping buat transaksi online - korang message I ye ... sebab memandangkan I ni one of their loyal or PEMBELI TEGAR ... so I registerlah buat dropship dengan  Muslimah clothing   sempena nak raya ni ... So kalau uols malas nak buat transaksi online ... roger I okay - nanti I bereskan untuk uols ... sampai abam posmen anta depan rumah uols okay ... Insya Allah ...

Dan macam biasa boleh tinggalkan pesanan kat bawah or emel I .... reallife.nhhas@gmail.com  ... nanti bolehlah kita ber whatsApps ke apa ke ea ... 

Macam biasa juga ... jangan bimbang .. Muslimah clothing  a.k.a MCC ni Insya Allah reliable.  Saya hanya promote apa yang saya betul-betul pakai dan guna ... Kalau best memang saya cakap best ... Kalau sengal - saya  dok diam-diam dan tak promote kat uols ... 

So korang try lah usha ye ... paling penting sempena nak raya ni - dapat perfume free weih - WANGI ... while stock last ... 

cepat cepat cepat ... click kat sini -  Muslimah clothing   ...

Selamat bershopping ... Semoga bermanfaat ya ...


@loves_nhhas - your - dropshipper raya agent ... ecccewahhh...
 Muslimah clothing   
reallife.nhhas@gmail.com

Fuhhhhh ... Akhirnya ... I nak promote bisness sendiri ... thee...
#RakanBloggerSilalahSupport ... hi hi hi ... 

Tag kat blog korang ... borong lah untuk diri sendiri + anak + mak + mak mertua + adik beradik ...
Hoccay ... Tengs korang ... sayanggggg banyak ... mmmmuaaahhhh... 

32 comments:

  1. assalamualaikum Huda
    wah kaknoor mmg fav sngt semua jubah2 tu
    dpt ke hantar kat Brunei heeee
    jom wasap nombor kaknoor
    +673 8739160

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tuan MKL jgn lupa ajak madam shopping ya

      Delete
  3. cantikk..kaler pun sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab model tu sweet ...

      kalau letak huda kat situ - ntah lah ... ha ha ha

      Delete
  4. Cassia tu cantik, tapi untuk yang tak cukup ketinggian macam kte ni rasa sayu je nak alter..heh.nanti kte roger2..x beli baju raya lg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.

      haritu I pergi butik dia - ambik size M ...
      I lipat kan bawah tu ... still nampaklah lace tu tapi rasa sakit hati sebab RUGI ooo bayar mahal nampak sikit je ... kih kih kih

      Delete
    2. Sal... try usha Abaya Carrisa ...
      lace dia cantik and kemas dan lace dia kat atas... kalau kena sembat pun tak nanges sangar.... harga pun rm130 je sementara sale ni

      Delete
  5. Replies
    1. apa lagi kak ... borong jom ...

      MCC ni ada butik juga kat Bangi

      Delete
  6. warna purple tu cantiklah sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti cantik cantik ... jom mak borong

      Delete
  7. Income tambahan utk duhet raya ke ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi ...

      tak tau lah bertambah ke tidak ...

      tapi promote ni sebab memang MCC ni best ...

      hi hi hi ...

      since rasa berbaloi - tu yang share

      Delete
  8. haah lah cantik cantik corak nya.

    ReplyDelete
  9. Lawoo abaya lace lace ni.. mummy suka., nanti nak try skodenh tuk raya lahh., mana tau ada yg berkenan dihati..

    ReplyDelete
  10. cantik...hailah dulu kuigt abaya ni spesis hitam je upenya dah ada abaya bewane ye..ketinggalan neh ..(but i lbh suka abaya hitam)

    ReplyDelete
  11. semua cantik.nak order utk Raya lah

    ReplyDelete
  12. ni kain jenis satin kan..sbb pernah beli 2 pasang jenis kain satin ni..bila pakai..melekat di badan..nampka garisan suar dalam..terus x pakai until now..mgkin sbb badan debab kalau kurus cantik kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr... satin ada bnyk jenis. Ni ntah satin ke apa ntah ... tp jenis yang tebal... confirm x melekap kt badan sbb sy dh beli 2 kt MCC... dan dpt 1 free dr MCC... tapi tak tau lh juga sbb saya jenis pakai baju besar... hihihi... biar nmpk "gedebeh" asal tak melekap kat badan... hihihi

      Delete
    2. JM... dia ada butik kt bangi sentral... blh try p test dulu tgk ok ke tak. If ok baru beli... x ok jgn beli tau. Sbb bukan semua baju tu seindah seperti dlm web. Hihihi

      Delete
  13. cantiknyaaaa yg biru tuuuu berkenan

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)