Wednesday, September 2, 2015

JOM Ayamas: RM31.80 for 2 Whole Roasters


Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh ...

jom makan ayamas - 
2 ekor ayam panggang ni RM31.80 SAHAJA.
Tapi untuk selangor sahaja buat masa ini...

Cekidout offer kat link GROUPON INI ...



JOM MAKAN ...

2x Whole Roaster (Choose flavours from)

  • Golden Roaster 
    - Marinated with honey
  • Pepper Roaster 
    - Marinated with black pepper
  • Percik Roaster 
    - Marinated with aromatic coconut and lemongrass essence

SAYA DAH BELI DAH ...



31 comments:

  1. suka ayam percik ayamas ... terbaikkk punyer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka golden n black paper.
      tak sabar rasanya nak redeem ...
      saya dah beli voucher nye...

      Delete
    2. Teringat ayam percik klate... he he he..

      Delete
  2. murah giler ... ituhari promo RM21 sekor, ni RM31 dua ekor, nak grab gak la :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nampak sungguh sedap ... dah lah murah...

      tak sabar nak redeem....

      nyum nyum nyum

      Delete
  4. Tempat kakak sini macam tak nampak outlet Ayamas tau Huda..
    Dulu masa kakak sekolah adalah sekarang dah tak pernah jumpa pulak
    Untung tu baru RM31.80/- memang satu family sendawalah kalau dpt:)

    ReplyDelete
  5. suka yg percik tapi selalu je out-of-stock..selalu guna 'sorry wer're late' coupon...yg ni lagi murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ... kadang-kadang dapat ayam percik, tapi kuah percik out of stock pulak dah :)

      Delete
  6. puas hati kalau harga camni..berbaloi baloi...tapi sayangnya kat segamat tak ada ayamas..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... mungkin nnt dia buat satu malaysia kak yan

      Delete
  7. wow 2 ekor 31.. selalu sekor dah 27 ngeeee.. nak godek2 la..
    kalo valid lama lgi nak beli.. nxt week balik kg hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voucher tu blh redeem from 10 Sept till 23 sept.

      Delete
  8. eh eh.. haaai =) CT terjah sni pulaaaaaak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi siti... nnt sy bom blog siti....
      Tungggguuuuuu

      Delete
  9. murah ni..tapi kat tempat saya tak ada ayamas...:(

    ReplyDelete
  10. Ayam kat atas tu nampak seksi hihihihih

    ReplyDelete
  11. Harga yang agak murah... Boleh cuba...

    ReplyDelete
  12. Actually SS dah berzaman tak masuk Ayam Mas ni...

    ReplyDelete
  13. alahaaaiiii....merecik tgk gbr aym panggang ni....hehehhe

    ReplyDelete
  14. tp kira murah nihhh....2 ekor Rm31....leh terjahhhh beli....hehhehe

    ReplyDelete
  15. seksinya ayamas ni...tergoda ni! ishhh

    ReplyDelete
  16. 2 ekor RM31++ je...berapa berat ayam ni...1 kg?

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)