Monday, January 18, 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY

Tepung Talam Bingka Ubi
Goreng Pisang Dalam Kuali
Assalamualaikum Wak yang kami hormati.
Apa khabar Wak hari ini?

Pagi Raya Makan Satay.
Saya mai ni nak join Giveaway.

Kuih koci kole kacang.
Harap-haraplah saya yang menang.

Ha ha ha ...


Dengan pesanan...
Majulah giveaway untuk wak3lalat.
Click LINK to join.

Terima kasih daun keladi...
Keladi boleh dibuat kerepek...
Lain kali Wak anjur lah lagi...
Sonok juga cik huda boleh merepek...

Jemur baju kat penyidai...
Okay Wak ... bye bye ...

Enjit enjit semut naik atas peha...
Tak de apa - saja ja - Ha ha ha 

Have fun frens...

Pssst... Wak ... kalendar tu kalau belum siap... kalau saya yang menang...
Boleh saya pilih gambar tak? 
Ha ha ha ...

29 comments:

  1. salam cik huda, sila letak link nih dlm kotak komen wak yee.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah...

      Tp post card crosing tu dari hr yg wak update ckp poskad sy dh terima tu sy try nk follow tp tak berjaya.

      Dia kuar msg antu warning pasal whatsapps mcm yg sy bgtau hrtu...

      Sampai jem lah telepon...
      Hu hu hu...

      Kck ati...

      Disqualified ke cmna ni.

      Hu hu hu

      Delete
    2. tapi masalahnye, orglen oke je follow blog poskad wak tuu, alahai sian fulakk., huhu2

      Delete
    3. cuba try test pakai laptop pulak., ?

      Delete
    4. Kuar msg malware function...
      Haaa lagi arh...

      Delete
    5. Its okay lah... #blogbukanhakmilikkekal.

      Huhuhuhuhu....

      Delete
  2. anak kucing bermain benang
    semoga Cik Huda yang menang

    parti harijadi sangat meriah
    bila dah menang, dapat hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga melur bunga jasmin...
      Mudah2an ye kak - insya Allah Aameen

      Delete
  3. GA wak tiga lalat
    Huda ni nak mengelat

    Huda tunggu ajelah tepak sirih
    eeeh... mana boleh pilih-pilih:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burung merpati burung gagak...
      Saya tak kira - saya nak jugak...

      Delete
    2. Banjir naik sampai buku lali...
      Naik naik sampai ke peha...
      Janganlah marah wahai kak zakie...
      Saya nak gelak ni - ha ha ha

      Delete
    3. Lawak la huda ni.. Nak gelak pun pantun bagai..

      Delete
  4. tu dia, ni dah berpantun bagai, kalau tak menang tak taula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikan merah ikan siakap...
      Kalau tak menang...wak siappp!!!

      Delete
    2. Errr ini dikira ugutan ke...
      Kah kah kah...

      Hahaha... for fun je join GA ni...
      Memeriahkan suasana yg dh sedia meriah ni...

      Delete
  5. Replies
    1. Burung helang burung gagak...
      Eh eh mummy pun nak jugak...

      Delete
  6. ini mini GA wak Tiga Lalat,
    Lalat bukan sebarang Lalat,
    cik HUda jgnla nak mengelat,
    atau saja2 nak mengorat., harhar2 matikla wak

    salam cik huda yg bersungguh2 tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikan todak ikan yu..
      Ngorat? Eeeeeyyewww....

      Delete
  7. Salam kak hudaaaaaa!!!! moga dapat , ada rezeki!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak melah bagi ikan makan...
      Kan yana kan kan kan...

      Delete
  8. MOGA BEROLEH REZEKI YANG DIHAJATI
    DRPD WAK YG BESTARI.

    ReplyDelete
  9. good luck huda..")

    thanks tau hantar sesuatu.. belum dpt lg..")

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Kalah dah... ha ha ha...

      Kna minta kalendar kuda kat kedai apek lh jwb nya.. ha ha ha

      Delete
  11. first time nampak huda join segmen ... sungguh special segmen wak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboiii... sesuatu sangat BW...

      Nampak sgt x hbs menelaah blog sy...
      Ha ha ha... ini bukan GA pertama saya ye. Harap maklum...

      Dan saya sentiasa bersungguh setiap kali join GA sebab saya nak menang ...
      Ha ha ha...
      Dan setiap GA yg sy join sy menang...
      Saya dah join segmen ibrah... segmen vacation... hadiah2 yang dapat pun best...
      Dannnn ini lah GA pertama yg saya kalah...ha ha ha...
      Sebab GA ni wak guna random.org

      GA lain adalah berdasarkan kreativiti... u can read futher ye dalam blog saya ...

      Pssttt : sy x join sebarangan GA ... ha ha ha... esp bloglist exchange :-)

      Delete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)