Friday, October 9, 2015

Kuala Lumpur Palestine Film Festival 2015


Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh....

Jom warga Klang Valley dan semua yang mampu sampai ke film festival ini... esok dan ahad... anjuran viva palestina...

For MOVIES ... Entrance by a MINIMUM donation RM10 per movie per person.
So cheap lah ...

Movie yang ada ...
11 am : THE WANTED 18
1  pm : FLYING PAPER
2 pm : WHERE SHOULD THE BIRDS FLY
5 pm : THE STONES CRY OUT.

Aku still kat perak... aku balik ahad...
Aku harap aku sempat untuk tayangan pukul 2pm tu... seriously nak pergi tonton... korang boleh baca sinopsis WHERE SHOULD THE BIRD S FLY kat SINI 

Nak beli DVD pun boleh...

Sebenar nya ... bukan ada tayangan filem tentang palestin je... bahkan ada macam macam aktiviti...

Kat white box ada PHOTO EXHIBITION by AL QUDS FOUNDATIOM of Malaysia.

Ada CHARITY BAZAAR...
Ada jual PALESTINIAN OLIVE OIL.
PALESTINIAN HANDMADE SOAPS.
Hand embroidery dresses. POUCHES ...
and many more...

Jom lah datang bagi sokongan ya...

Buat rakan2 kaki travel ... SSS.. SJM.. sis salbiah M.. SYM n who ever yang ada niat nak pergi al Aqsa... please consider to count me as your travel partner ya...

Owh ada jualan buku juga...
PRISONERS' DIARIES in English n Malay RM20 je.

The general's son...
Remember us...
The Battle of Justice...
(RM60)...

JOM LAH... For more info ... click HERE

semoga bermanfaat ...
@lovesNhhas

16 comments:

  1. Replies
    1. Yup... tu yg p competition tu... hihihi

      Delete
  2. best ni...jom beri sokongan..byk program lak weekend ni..

    Al Aqsa tengah bergolak sekarang..jom kirimkan qunut nazilah..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..
    Boleh lah akak cari CD tu nanti..

    Akak follow #85.. jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sister... nnt kita visit... insya Allah...

      If kita x singgah2 tu ... mungkin memory kita corupt...

      Kt sini line too bad...

      Tengs kak singgah...

      Delete
  4. wassalam (jawab salam dulu sebelum baca) :)

    ReplyDelete
  5. alamak kat KL la pulak ... kalau kat Putrajaya jaya boleh la pergi.

    Tak tahan jalan jem kat KL :p

    ReplyDelete
  6. Hopefully huda sempat tengok ... nanti review kay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... if i cannot make it... meh lah kita cari cd tu bersama2

      Delete
  7. kt kl ehh....kalau kt putrajaya boleh jugak selit kejap pegi jenguk...hihih

    ReplyDelete
  8. travel ke al-Aqsa...perlu persiapan mental dan fizikal..tapi siapa tahu kan Huda..ada rezeki sampai kita ke bumi Anbiya' tu

    ReplyDelete
  9. CT ada tengok ni kawan CT post kat IG dia pergi..
    eh ke dia jadi part of the team x ingat lah..

    ReplyDelete
  10. Dah tamat kita baru dapat baca maaf nhhas

    ReplyDelete

Nak Komen?
Silakan.Moga beri komen yang bermanfaat. Setiap yang kita tulis Allah akan nilai.Betul tak? (*_*)